Nokian Hakka Green

Nokian Hakka Green – Naturligt säkert

Det nya miljövänliga Nokian Hakka Green ger utmärkt grepp i alla förhållanden som kan förekomma under en svensk sommar. Däcket ger säkra köregenskaper stekheta, grova asfaltvägar, på regnvåta vägar och sent på hösten då temperaturen närmar sig nollstrecket. Nokian Hakka Green har ett mycket lågt rullmotstånd,vilket sparar bränsle och är skonsamt för miljön.

Däckets unika gummiblandning, Hakka Green Silica,är en fin kombination av säkerhet och miljövänlighet. Däckets helsilicablandning, som innehåller nordisk tallolja, ger utmärkt våtgrepp vid alla temperaturer. Nokian Hakka Green är ett miljövänligt och slitstarkt däck.

På sidorna av de längsgående ribborna finns små halvrunda hål som liknar ytan på en golfboll och deras uppgift är att avkyla däcket och sänka ljudnivån. Den här nya Silent Groove Designen minskar däckets luftmotstånd och bilens bränsleförbrukning, vilket ger fler mil. De polerade huvudspåren gör att vatten forslas snabbt bort mellan däcket och vägen vilket minskar risken vattenplaning. På däckets inre och yttre skuldror finns så kallade venturispår som ytterligare förbättrar skyddet mot vattenplaning.

– Överlägset miljövänligt
– Våtgrepp i toppklass
– Mycket slitstarkt
– Mycket lågt rullmotstånd

I vår moderna verkstad hjälper vi dig med service och reparationer med bibehållen nybilsgaranti enligt EU-förordning 1400/2002/EG (03101). Vi har utrustning, kunnande och intresse för morgondagens bilar.

Vi reparerar ALLA bilmärken inget arbete är för stort eller för litet. Vi använder endast reservdelar av hög kvalitét, original- eller eftermarknadsdelar, t.ex. Bosch, Monroe, Mann, Mobil1, Textar, Walker m.fl.

De flesta bilar är idag framhjulsdrivna och då behövs en regelbunden hjulinställning på alla fyra hjulen. Detta är nödvändigt för att behålla de ursprungliga vägegenskaperna och minska snedslitningen av däcken.